So me and my boyfriend went on friday to Dresden, the last weekend before Christmas. To do some final shopping (even though we had to some back here still:D), wondering around beautiful markets and especially neither of us have ever been in Dresden, so we wanted to try somewhere new:)
And I love it. It small, everything by walk, the city center is beautiful and especially now during Christmas time, it feels wonderful to be there. Their markets are huge and nicely decorated. You really feel the Christmas atmosphere all over the place. Sadly, we catch up a bad day and almost whole day of our trip was raining and drizzling. We end up after a walk around in a shopping mall where we had something warm and do some shopping and the we finish up by last walk through the city before leaving back to Prague.
How do you enjoy your weekend before Christmas? Have you been around markets as well beside CZ?:)

Já a můj přítel jsme si vydali v pátek do Drážďan, poslední víkend před Vánocemi. Udělat si nějaké finální nákupy (i přesto, že jsme museli dokupovat tady stále:D), chodit po vánočních trzcích a hlavně nikdo z nás ještě nebyl v Drážďanech, takže jsme chtěli jet někam nově:)
A bylo to krásně. Malé, vše se dalo projít, krásné centrum a hlavně teď během Vánočních časů, byl to krásný pocit. Trhy měly velké, spousta a pěkně ozdobené. Opravdu jste cítili ty Vánoce všude kolem vás. Blbý bylo, že jsme zrovna chytly špatný den a skoro celý den našeho výletu poprchávalo. Skončili jsme v obchodním centru také, kde jsme si dali něco teplého na zahřátí a udělali nějaké nakupy. Posledních pár hodin jsme se už jen pět procházeli po měste předtím než jsme odjeli do Prahy. Jak jste si užili předposlední víkend před Vánoc? Byli jste také někde jinde na trzích kromě v ČR? :)














                       Find me as well on facebook / twitter / instagram / bloglovin' / tumblr / shop my closet