LONDON

So few days ago me and my friend has attended Vans x Disney private viewing which is running now for couple of days in this cool atmospheric venue space - House of Vans. We we're welcomed by lovely ladies giving out popcorn which we ate while looking at some pictures and live drawing. Beside that, we got wine and sat inside a "home cosy" cinema where short disney movies were playing (it was great!). Additionally, we snap some photos in a photobooths (disaster!) and get ourself a cute towel to bring home. (have it with me now on a vacation!)
We had a great night thanks to what Vans has organized. Disney and Vans has collaborated on magical Disney characters across their footwear, clothing and accessories. View and shop their collection here. What a magical event and flashback to the childhood.

Před pár dny jsme se s kamarádkou šli podívat na první den otevřené exhibice o Vans x Disnez spolupráce. Výstava trvá pár dní v Londýně ve skvělé místě konání - House of Vans. Byli jsme vítany dvěmi slečnami co rozdávali popcorn, které jsme jedli během výstavy a také live kreslení Disney postaviček. Mimo to jsme si pak dali víno a sedli jsme si do útulného domácího kina kde promítali krátké Disney filmy. (Bylo to skvělě!) Dodatečně jsme si udělali na památku fotky ve photoboothu (no katastrofa!) a odnesli jsme si krásný Mickey Mouse ručník domů na památku (už je v kufru, který profrčí se mnou na dovolenou)
Měli jsme krásný večer a Vans to dobře zorganizoval. Disney a Vans spolupracují na Disney postavičkách, které se objevují na oblečení, boty a doplňků Vans. Podívejte se na jeji skvělou kolekci a nakupujte zde. Krásný večer a zpětný záběr vzpomínek na dětství.