Day 6)
It's weekend, so we make a lazy saturday after a tough busy day before. Walk in a town and small Lisboan's streets and did some shopping. In a last sum up post of my trip I will give you my recommendations on places to visit and to shop.

Den 5) Je víkend, takže jsem si udělali línou sobotu po namáhajícím dni. Šli jsme po městě, po Lisabonských malých uličkách a šli nakupovat. Na poslední závěrečný příspěvek, shrnující můj Lisabonský výlet vám dám tipy kam jít a kde nakupovat.









Day 7) Last day we have decided to spent on the beach and in the beach town called Cascais, located about 25km from Lisbon. Town with a cosy feeling, atmosphere, many small sandy beaches and evening festivals. The bad thing was that that day the water was sooooo caled, it was freezing, so couldn't swim, only get into the water for few seconds to refresh myself than out getting tanned and walking around.

Den 7) Na poslední den jsme se rozhodli že ho strávíme na nedaleké pláži ve městečku Cascais, který je asi přibližně 25km z Lisabonu. Malé městečko, který je příjemný s mnohy malými písečnými plážami a večerními festivaly. Nejhorším na tom bylo, že v ten den byla voda strááášně studená, mrzla jsem tam. Takže jsem si moc nepoplavala, jenom na skok na osvěžení do vody a pak na sluničku se opalovat či po městě.






Day 8) The day of my leaving. The week has passed so fast and I had enjoyed my stay here. New experience, new vision and new culture. Stay tunned for a next post dedicating for tips and travel experiences of Lisboa from my point of view. Hope it will give you a vision and a urge to go there for your next trip:)

Den 8) Den kdy odlítám zpět. Ten týden opravdu rychle uběhl a užila jsem si to tu. Nové zkušenosti, nový nadhled a nová kultura. Počkejte si na další príspěvek, který vám dá tipy a rady a souhrn Lisbonu z mýho pohledu. Snad vám to dá nějaký pohled a také chtíč tuto zemi a město navštivit:)

                     Find me as well on facebook / twitter / instagram / bloglovin' / tumblr / shop my closet